Voor Stichting Scouting Buitencentrum Beundersveld is er 'vrienden van' groep opgericht. Deze vriendengroep bestaat uit een grote diversiteit aan mensen die 1 ding gemeen hebben. Het terrein in Beckum heeft een geschiedenis waar zij deel van uit maken. De vele herinneringen van alle mensen die in de afgelopen 40 jaar gebruik hebben gemaakt van het mooie terrein zijn de verbindende faktor voor alle mensen die binnen de 'vrienden van' op de een of andere manier actief zijn.

De vrienden van ondersteund de stichting met zowel 'handjes' als de noodzakelijke financiele ondersteuning. Lid worden van de vrienden van kampeerterrein Beckum is makkelijk. Vul onderstaande formulier in en je wordt opgenomen in de steeds groter wordende groep. De 'vrienden van' organiseerd 1 maal per jaar een grote bijeenkomst op het terrein waar de herinneringen kunnen worden opgehaald en waar er kan worden genoten van het prachtige terrein zoals deze er nu bij ligt.

UIteraard is de vrienden van ook opgericht om een financiele bijdrage te kunnen leveren aan de kosten die nodig zijn om het terrein te kunnen onderhouden. Als je je aanmeldt krijg je via de mail een formulier toegestuurd. Op dit formulier kun je aangeven of je ook een vrijwillie bijdrage wilt leveren. Dit kan een structurele bijdrage zijn door een machtiging af te geven voor een klein bedrag per maand of per jaar (via automatische incasso) of via een eenmalige bijdrage.